FI SV NO DK EN
FI SV NO DK EN

3 anledningar att köpa byggstängsel.

Byggstängsel blir allt vanligare på våra byggarbetsplatser, men varför är det så egentligen – varför väljer allt fler entreprenörer stängsel monterat runt arbetsplatsen.

Nedan har vi sammanställt 3 viktiga punkter varför man ha byggstaket runt sin arbetsplats

Säkrar

Stängslet höjer tröskeln avsevärt för förbipasserande att lägga beslag på egendom tillhörande arbetsplatsen. Det handlar inte längre bara om några handverktyg som sedan snabbt säljs på nätet. En tilltagande trend är stora materialstölder utförda av kriminella byggföretag, som de sedan använder på deras byggen. Beloppet på anmälda stölder från byggarbetsplatser uppgår till 1,5 miljarder kr, mörkertalet är stort!

Tryggar

Byggstängselräddar liv. Många barn är av naturen nyfikna, ungdomar upptågsbenägna och människor i alla ålderskategorier skulle kunna ta risken att gena över en byggarbetsplats med vittgående konsekvenser som följd.

Avgränsar

Byggstängsel skiljer och sätter avsevärt upp en gräns mellan obehörigt och behörigt folk. Vem som helst kör inte in med bil i en livsmedelsaffär och därför går inte vem som helst in i en bemannad byggarbetsplats där det finns gränser. Att gränsa av är ett tillfälle för entreprenörerna att visa vem man är också, för där finns stora ytor att hänga reklam.

 

Samhället utan byggstaket hade alltså varit en farligare och osäkrare värld där svartarbete m.m. hade varit svårare att motverka. Det säkrar, tryggar och avgränsar en arbetsplats och är väsentligt för att kunna sköta personalliggare åtaganden och dylikt.

Lika väl att skilja efterrätt till förrätt med olika bestick och tallrikar ska man skilja obehöriga mot behöriga!

Klicka på knappen nedan för att hämta vår produktguide till byggstängsel!

Hämta byggstängsel produktguiden!

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK