FI SV NO DK EN
FI SV NO DK EN

Bra att veta om byggel: Kostnad, utbud och design

Lagen konstaterar att du måste vidta åtgärder för att förhindra risken av dödsfall och olyckor på din byggarbetsplats. Byggarbetsplatser är dock en av de mest utmanande miljöerna att säkra då projektet fortsätter oavsett väder och vind, samt att förhållandena på själva platsen förändras under projektets gång. Detta är speciellt framträdande när det kommer till att använda elektronisk utrustning och el-hantering.

Då projektets miljöförhållande kan vara fuktigt, samt att projektet kontinuerligt förändras under projektets process ökar risken för elektriska problem eller olyckor. Det är därav en nödvändighet att investera i pålitlig och flexibel byggel och byggström som garanterar att projektet löper på smidigt, och framförallt: säkert.

Skräddarsydda helhetslösningar

BGFIX erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för byggström där vi ser till att skapa en säker arbetsplats fram tills projektets slut. Vi hjälper dig genom hela processen med:

–  Planering och projektering: Vi besöker din byggarbetsplats för att kartlägga och se över behoven för varje del av ditt projekt och skräddarsyr en lösning baserad på förutsättningarna för din byggarbetsplats.

Vi tar alla detaljer i åtanke och ser till att skapa den perfekta lösningen för dig gällande mängd och typ av utrustning du behöver och vilket alternativ som lämpar sig bäst för ditt projekt – att hyra eller köpa.

–  Leverans och installation: BGFIX har möjlighet att leverera och installera stora volymer av byggström inom 0–3 dagar över hela Sverige då vi alltid håller våra lager fyllda med flera uppsättningar av våra produkter.

Besiktning och underhåll: Behöver du ytterligare byggström eller har någon utrustning gått sönder? Inga problem, BGFIX är med dig hela vägen och ser till att din byggström uppfyller sitt syfte och gör ditt projekt snabbt och säkert från start till slut.

BGFIX:s utbud av byggel

BGFIX har möjlighet att erbjuda ett brett utbud av byggström baserat på ditt projekts specifika behov och förutsättningar. Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att se till att ditt projekt kan komma igång så snabbt som möjligt. Hos oss kan du investera i:

–  Anslutningsdon

–  Byggbelysning

–  Fördelningscentraler

–  Uttagsboxar

–  GPI-Garo Plug In

–  Undercentraler/Byggelskåp

–  Huvudcentraler

Vad kostar vår byggel?

Ska du hyra eller köpa? Vad för typ av byggström behöver du? Hur mycket utrustning behöver du? Kostnaden för vår byggel kan variera markant från projekt till projekt beroende på vad för lösning du är i behov av. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig att se över vad kostnaden blir i ditt fall.

BGFIX:s prisgaranti

Vi erbjuder alltid en prisgaranti för vår byggström då du hittar samma produkt till ett bättre pris hos en av våra konkurrenter. Vi matchar då det priset och sänker det med ytterligare 5%.

Behöver du byggel till din byggarbetsplats?

Kontakta BGFIX redan idag för mer information om våra helhetslösningar så hjälper vi dig skapa en byggarbetsplats med säker byggström som fungerar i alla typer av väder. Med vår raketgaranti kan vi garantera snabba offerter och återkoppling inom en timme

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK