FI SV NO DK EN
FI SV NO DK EN

Det är 2017!

2017

Mer än en vecka har gått av 2017. Vårt byggstängsel har rullat ut under hela jul- och nyårsperioden och våra skickliga montörer fortsätter att montera snygga stängsel runt om i landet. Några nya ansikten har vi på kontoret både i Kungsängen och Kungsbacka för att kunna fortsätta erbjuder underbar service samtidigt som vi har en hälsosam tillväxt. Christer Söderlund i Kungsängen ansvarar för lager och logistik så att den flyter på smidigare och snabbare. Vi tror att även de bästa kan bli bättre! 🙂 Kennet Åkesson har flyttat in i vårt kontor i Kungsbacka och hjälper till med försäljningen – inte bara på den underbara västkusten, utan de övriga delarna av landet också, inte minst i vår vackra huvudstad – vi hoppas att många av er får höra hans fina röst innan månadens slut! Har ni inte det så är ni mycket välkomna att höra av er till honom och ser om han inte har något att erbjuder er och er arbetsplats!

OBS!!!

img_20170103_164505959En lastbil har upptäckts på gatorna på västkusten omklädd till BGFIX, väldigt snyggt och gult. Mats Sandberg är den lyckliga chauffören och han åker ut dagligen med leveranser i trakten. Möter ni en leende och glad förare i en supersnygg lastbil så är det högst sannolikt att det är honom. Snygga lastbilar är ingen tillfällighet! 😀 Kanske kommer er nästa leverans på den?

img_1032För att inte glömma kranbilarna som kör ut dagligen från vårt lager i Kungsängen och levererar snabbt och säkert för att ni som kund ska slippa vänta på ert byggstängsel när det är som mest angeläget att ni få ut det.

Vi har många goda förhoppningar för er under 2017, byggbranschen är beräknat att öka lika mycket som det gjorde 2016. Vårt produktsortiment ökar hela tiden – Det är inte längre bara byggstängsel som levereras till Sveriges arbetsplatser utan en hel mängd med grindar och skyltar och olika tillbehör som kommer till er snabbt och säkert. Med ökad personal, ökat samarbete och ökad produktsortiment i en ökande bransch, blir er upplevelse som kund ännu bättre än tidigare.

Vi fortsätter tillsammans! Gott nytt år!

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK