FI SV NO DK EN
FI SV NO DK EN

”…det levereras i tid, och det är rätt grejer”

En platschef på Skanska berättade för en av våra kollegor när han levererade en extra grind till deras projekt i Göteborg. ”Det funkar så bra med er, ni svarar alltid i luren, det levereras i tid, och det är rätt grejer”

På detta projekt som gick igång under 2016 hade BGFIX fått beställning på byggstängsel och tillbehör till ett projekt i Göteborg. Dagen efter leveransen ringde det på luren: ”Det har blivit fel med mängderna, vi behöver dubbelt så mycket byggstaket!” Då allting fanns på lager var detta inget problem, och vi levererade resterande dagen efter!

”Det är enormt viktigt för oss att kunden ska få rätt saker i rätt tid och därför håller vi alltid ett stort lager, båda i Stockholm & Göteborg. Tillsammans med lokala åkerier ser vi till att det flyttar sig från lagret in till byggprojekten på så kort tid som möjligt.” säger Allan Lidbeck, Försäljningsschef på BGFIX.

Sätt oss på prov redan idag! Behöver ni rätt grejer? Behöver ni grejer i rätt tid? Eller behöver ni bara någon som svarar i luren? Fråga efter det omöjliga och låt oss överraska er!

Kontakta oss!

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK