FI SV NO DK EN
FI SV NO DK EN
Mobila Stängsel på vägarna

Fördelar med Mobila Stängsel för Byggarbetsplatser

Mobila stängsel är enkla att montera, anpassa, ta bort och transportera och är därmed ideala för korta till medellånga evenemang. De används inom en rad branscher för bland annat festivaler, sportevenemang och det som vi kommer tala om idag: byggprojekt. Oavsett vad de ska används till så erbjuder mobila stängsel en rad fördelar och hjälper dig att bättre organisera allting kring området och förhindra att människor och djur vandrar omkring på platser de inte hör hemma.

Syftet med ett tillfälligt stängsel

Säkerhet, förebyggande av stöld, kontroll av folkmassor, inträdeskontroll, etc. är några av de främsta fördelarna med mobila stängsel. Men den fördel som sticker ut bland de andra är dess flexibilitet då det krävs lite till inget förarbete för att montera upp och ned ett tillfälligt staket. 

Det finns en rad olika typer av mobila stängsel. Men den avspärrning de flesta associerar med ordet tillfälligt stängsel/flyttbart staket är nog ändå de metallstaket som slingrar sig runt byggarbetsplatser; så kallade “byggstängsel”. Deras främsta syfte är att förhindra att personer och djur medvetet eller omedvetet vandrar in på byggarbetsplatsen och antingen skadar sig själva eller något inom området.

Fördelar med ett flyttbart staket

1. Mångsidighet

Som namnet antyder är mobila stängsel designade att flyttas runt och kan enkelt anpassas efter behov. Med andra ord: de är väldigt mångsidiga. De är tillräckligt robusta att hantera alla väderförhållanden men samtidigt väldigt flexibla. Ett flyttbart staket är den ideala lösningen vid nödfall såväl som planerade evenemang.

2. Kostnadseffektiva

Mobila stängsel är oerhört prisvärda, enkla att installera och flytta runt. Ett permanent staket är i jämförelse dyrt, komplext och tidskrävande att installera, men har självfallet sitt specifika användningsområde vid bland annat längre byggprojekt.

3. Användarvänligt

Tillfälliga stängsel är robusta, men inte permanenta. De är användarvänliga och kan anpassas efter behov för en rad olika situationer.

4. Säkra

Ett mobilt staket skapar en tydlig avspärrning mellan byggarbetsplatsen och allmänheten. De förhindrar effektivt att människor såväl som djur vandrar in området och riskerar att skada sig själva eller material, verktyg, maskiner och annan utrustning. 

Hyr eller köp byggstängsel från BGFIX

Tillfälliga staket och byggstängsel sammanfattar det BGFIX är absolut bäst på inom vår bransch. Hos oss hittar du alla typer av avspärrning och tillbehör för varje tänkbar situation. Vi har allt du behöver för en komplett, säker och effektiv avspärrning vare sig det handlar om att inhägna ett byggområde med ett tillfälligt staket, eller ett robust kravallstaket för konserter eller idrottsevenemang.

Vi lever efter frasen “Säkrare miljö. Säkrare människor” där vårt fokus är att göra din omgivning, ditt evenemang eller projekt så säkert som möjligt. 

Kontakta oss för att hyra eller köpa ett flyttbart staket till din konstruktionsplats, eller utforska våra erbjudanden av byggstängsel.

Kontor:

Hör av dig

    captcha

    x OK
    x OK