FI SV NO DK EN
FI SV NO DK EN

Kontakta oss

BGFIX Support

Support

Felanmäl

Akuta ärenden: Om ärendet är akut ring 010-102 46 00.

Ta med så mycket information kring felet som möjligt som t.ex. Serienumret på grinden, bilder över skadan.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort


  captcha


  BGFIX Service

  Service i världsklass

  En BGFIX grind är tillverkad i Sverige och är av högsta kvalitet från början. Vi väljer automatik och mekaniska delar som är anpassade för det svenska klimatet, och ha en lång erfarenhet av tillverkning och det dagliga behovet ute på fält.

  En grind behöver regelbunden översyn och service för att hålla kvalitén och funktionen på toppnivå. Ni kan därför välja ett serviceavtal på era grindar för att minimera driftstopp och avbrott i er dagliga verksamhet.

  Ni kan känna er trygga att våra servicetekniker är experter i sitt område och kan snabbt och smidigt se över, felsöka och åtgärda grinden, alltid med originaldelar. Kontakta oss på info@bgfix.se för mer information om detta!

  Om olyckan ändå varit framme, och grinden har slutat att fungera som den ska, så kan ni vara säkra på att vi hantera ert ärende så fort som vi kan. Genom att välja ett serviceavtal får ni ytterligare prioritet och andra förmåner.

  BGFIX håller i alla led från tillverkning till löpande service, så ni vet att ni har valt en grind i världsklass, men även den servicen som ni och grinden förtjänar för att hålla igång i många år framöver!

  Effekterna av Covid-19

  Effekterna av Covid-19 pandemin har påverkat människor över hela världen både i deras privatliv och arbete. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vidta åtgärder för att göra skillnad. “Säkrare miljöer, Tryggare människor”, det är vad BGFIX står för. Vi arbetar för att säkerställa att alla våra medarbetare såväl kunder kan känna sig trygga i alla lägen för att skydda både vår egen och deras verksamhet. Nedan har vi samlat några av våra pågående aktiviteter för hur vi gör vardagen tryggare för våra medarbetare, våra kunder såväl som samhället.

  Säkrare miljöer, tryggare människor

  BGFIX är en ledande tillverkare och leverantör av byggstängsel och andra säkerhetslösningar till byggarbetsplatser i Sverige och Danmark. Vi har ett ansvar gentemot både våra medarbetare och kunder att säkerställa deras trygghet under dessa tider. Vi bygger vår verksamhet på värdeorden: “Säkrare miljöer, Tryggare människor” och det reflekteras i de åtgärder vi vidtagit.

  Vi skyddar våra anställda

  Att skydda våra medarbetares hälsa, säkerhet och välbefinnande har och kommer alltid vara en prioritet. Baserat på Folkhälsomyndighetens och WHO:s riktlinjer har vi etablerat nya processer och rutiner för att minska risken för smittspridning i våra egna lokaler såväl som när vi är ute hos kunder. Några exempel på åtgärder vi genomfört är:

  Få mer information

  Om BGFIX

  Vårt mål är att göra Sveriges alla byggarbetsplatser säkra för både arbetarna själva, såväl som alla i närheten. Genom att tillverka och leverera produkter där funktion och säkerhetsnivå för byggarna står i centrum tror vi att vårt mål uppnås.

  Möter behovet, löser problemet

  I vårt breda sortiment hittar du allt från byggstängsel till fallskyddslösningar och skräddarsydda skyltar. Vi jobbar gärna nära dig som platschef/projektledare/entreprenadingenjör för att tillsammans komma fram till vad för typ av skyddsbehov du har och vilken lösning vi kan ge dig.

  Få mer information

  x OK
  x OK